Amelie Forslund förstärker MOBA gänget!

Vi kan med glädje presentera ännu ett nyförvärv till MOBA Sweden – välkommen Amelie Forslund! Amelie hoppar in som Technical Coordinator.

Amelie är född i Kungälv, men under större delen av sin uppväxt bodde hon på Marstrand. Idag bor hon i Bohus-Björkö tillsammans med sin sambo Jonas, hennes barn Klara och Edvard samt hennes bonusson Wille.

Amelie är en ordningsam, envis och social glädjespridare. På fritiden umgås hon gärna med vänner och familj. Hon är även intresserad av inredning och design, att renovera möbler samt att göra fint i trädgården. 

Tidigare har Amelie flera års erfarenhet som bland annat servicekoordinator på olika företag, exempelvis Yara Marine Technologies och Leica Geosystem. Det senaste året har hon arbetat som Service och supportchef på Leica. Nu hoppar Amelie in på rollen som Technical Coordinator här hos oss på MOBA Sweden.

Valet att söka till MOBA var känslan av ett familjärt företag där alla är en del av laget och får sin röst hörd. Visionen vi på MOBA har stämmer in på vad hon vill få ut av ett arbete och hur hon vill jobba berättar Amelie. Hon ser detta som en långsiktig arbetsplats där hon kan bidra med att vara en engagerad medarbetare som gör sitt yttersta för att hjälpa laget och kunderna. Att vara lyhörd, noggrann, social kompetent och ha struktur är egenskaper som Amelie anser vara viktiga i hennes kommande roll här på MOBA Sweden. 

Amelie berättar att hon hittills har blivit ännu mer positivt överraskad av det varma välkomnandet hon fått och den teamkänslan vi har. Hon är sjukt taggad på att få dra i gång sitt arbete här hos oss. Nu kör vi! 

Kontaktuppgifter:

Amelie Forslund

amelie.forslund@mobasweden.com

+46 70 375 17 71