Är du vår nästa micro-ambassadör?

 

Nu söker vi på Moba Sweden ett antal micro-ambassadörer (max 10) som är med och sprider vårt koncept och budskap i sociala medier. Vi önskar att jobba med en härlig mix av ambassadörer med olika bakgrund och olika storlek på era plattformar. Som ambassadör utgör du en viktig komponent i vår varumärkesidentitet där din uppgift är att sprida vårt budskap och influera till förståelse för maskinkontrollsystem och öka Moba Swedens kännedom.

För att bli en micro- ambassadör för oss på Moba Sweden ska du gilla sociala medier samt ha ett aktivt Facebook- och/eller ett aktivt Instagram-konto. Vi ser helst att du har minst 400 följare och uppdaterar med bilder regelbundet. Vi förväntar oss att du kör Xsite PRO och har ett flöde som är positivt och som kan förknippas med oss på Moba Sweden.

 

Vem söker vi?
Vi söker därför dig som delar vårt stora intresse för maskinkontrollsystem & produkterna vi säljer. Gillar du att dela med dig av din vardag som maskinist och har koll på sociala medier då är du rätt person för oss. Som tack för att du väljer att samarbeta och skapa inspirerande innehåll för oss så får du varje kvartal ett paket hemskickat med olika brandade profilprodukter samt kläder från oss på Moba Sweden. Du får senaste nyheterna och inbjudningar till Moba Swedens evenemang. Du får dessutom ta del av en hemlig tävling mellan de utvalda micro-ambassadörerna, (denna vill ni inte missa).

 

Vad ska du göra?
Du publicerar minst 3 bilder i månaden för oss på sociala medier i dina egna kanaler som har anknytning till oss och/eller våra produkter. Du taggar dessa med #mobasweden #xsitepro.
Du fungerar som vårt bollplank för utvecklingen av våra produkter och får möjligheten att delta under enkätundersökningar och intervjuer för att hjälpa oss att ta nästa steg i vår verksamhet.
Ni kommer även att presenteras officiellt som en av Moba Swedens micro-ambassadörer i våra kanaler.

 

Låter det intressant? Skicka då in några rader om dig själv till amanda.wallin@mobasweden.com och motivera varför du skulle passa som Moba Swedens micro-ambassadör. Uppge även följande uppgifter nedan:

– Förnamn
– Efternamn
– Adress
– Postadress
– Postort
– Telefonnummer
– Användarnamn Instagram
– Användarnamn Facebook