Den nya programvaran LANDNOVA X kombinerar ett moderniserat användargränssnitt för en bättre användarupplevelse.

Nu släpper vi på MOBA Sweden en ny programuppdatering för Xsite PRO 3D. Programvaran LANDNOVA X är den största sedan 2016 och kommer med flera nya funktioner, uppdaterat användargränssnitt och bättre kommunikationsmöjligheter för att förbättra hela användarupplevelsen.

Nya funktioner för att möta användarnas behov och öka deras effektivitet.

LANDNOVA X har ett uppdaterat ikonbaserat gränssnitt med en ny huvudmeny som ger snabb åtkomst till alla viktiga funktioner. Textknappar har ersatts med ikoner och onödig information har tagits bort för att ge användaren en bättre upplevelse än tidigare.

– Vi vet att det många som har sett fram emot den här programvaran och det känns roligt att äntligen kunna få presentera Landnova X. Syftet med programvaran är att göra arbetet så smidigt och effektivt som möjligt på byggarbetsplatsen. Vi hoppas att våra kunder verkligen kommer att uppskatta denna uppdatering – Patrik Wallgren, VD Moba Sweden.

LANDNOVA X har ett nytt inbyggt modellverktyg för att skapa offset-ytor eller offset-linjer samt att skapa egna 3D-modeller genom att knyta en egen definierad sektion till en mätt eller importerad linje. Dessutom ger LANDNOVA X möjlighet att logga linjer, vilket är användbart särskilt för kabel- eller rörarbeten. Programvaran möjliggör också en bättre kommunikation eftersom den inkluderas med Xsite MANAGE -molntjänsten som lanseras i samband med programvaran.

Moderniserat utseende utan att äventyra användbarheten.

Den uppdaterade programvaran och dess förbättrade användargränssnitt är utformat för att vara lättanvänt för både nya och nuvarande kunder. Även om LANDNOVA X har flera nya funktioner och ett moderniserat användargränssnitt kommer programvarans välbeprövade logik att vara i huvudsak densamma.

Programvaran LANDNOVA X släpps idag och befintliga kunder som önskar att uppdatera sitt system fyller i formuläret HÄR. För nya kunder som är intresserade att få mer information kontakta oss på 020 – 20 30 25.