Fredrik Jönsson förstärker i område Syd

Vi har glädjen att välkomna Fredrik Jönsson till Moba Sweden som börjar som säljare/tekniker för område syd den 8 augusti.

Fredrik har fordonsteknisk utbildning i grunden och blev maskinist 2005 och körde grävmaskin fram till 2015 då som egen företagare. 2015 började Fredrik arbeta som gps-ansvarig/transportledare på ett av Skånes största entreprenadföretag. 2021 gjorde Fredrik valet att jobba med maskinstyrning fullt ut, detta i egen regi där han gjort allt från montering, kalibrering och försäljning av olika system och varumärken. 

Fredrik är född och uppväxt i Höör, Skånes mittpunkt. Han flyttade från Höör vid 30-års åldern för att sen återvända 12 år senare. Han är en social, ödmjuk och noggrann person som hela tiden strävar efter att utvecklas och bli bättre på det han gör. På fritiden är det segling och motorsport som är de största intressena.

– Jag ser verkligen fram emot att komma igång på Moba Sweden och det ska bli en mycket rolig resa. Jag valde Moba Sweden för den familjära andan på företaget och att få arbeta med användarvänliga produkter. Sedan även möjligheten att utvecklas inom företaget som är viktig del för mig som person, säger Fredrik Jönsson.

– Jag vill ge befintliga och nya kunder den bästa servicen och bemötande de bara kan få och för mig är det alltid viktigt att vara lyhörd och lyssna på kundens behov. Jag vill bygga långsiktiga relationer och vi ska inte bara hålla en bra servicenivå, utan den bästa!

Fredrik behåller sitt gamla nummer och finns tillgänglig för sina tidigare kunder likväl som för nya, oberoende av varumärke och system. Vi är mycket glada att Fredrik förstärker vårt team och vi kommer nu att etablera med lager och kontor i Skåne.

Kontaktuppgifter Fredrik:
Fredrik Jönsson
073–0526375
fredrik.jonsson@mobasweden.com