Big Sonic-Ski levereras med upp till fyra ultraljudssensorer som känner av och upptäcker i princip alla ojämnheter inom en yta på upp till sex meter framför asfaltsläggaren. Ju fler sensorer som kopplas på systemet, desto exaktare blir slutresultatet.

Upptäcker ”osynliga” ojämnheter

Big Sonic-Ski är en unik 4-sensorlösning för beläggningsarbeten som kräver perfekt kvalitet. Ojämnheter som inte upptäcks med en sensor utjämnas enkelt med Big Sonic-Ski. Med upp till fyra sensorer kan långa ojämnheter på hela 13 meter upptäckas och utjämnas.

Perfekt resultat

Med Big Sonic-Ski är du alltid perfekt utrustad även vid besvärliga beläggningsarbeten. Maskinen blir lättare att manövrera och arbete på kurviga vägar kan utföras utan problem.

Användarvänligt och flexibelt

Flexibel montering och justerbara sensorer gör Big Sonic-Ski enkel att hantera. Big Sonic-Ski är oöverträffad i sin precision för extremt jämna asfaltsvägar och kan förlängas till upp till 13 meter.

KONTAKTA OSS

Vi på MOBA Sweden hjälper dig att skräddarsy det bästa systemet för just dina behov. Vill du bara veta lite mer om våra system, hyra för en kortare period eller kanske boka en demonstration på plats. Tveka inte att höra av dig.

  • 4 grymma fördelar med Big Sonic Ski
   • Hög precision genom konstant mätning med 4 sensorer som ger ett medelvärde.
   • Användarvänlig montering och hantering sparar tid.
   • Förbättrat arbetsflöde genom att stora delar av beläggningsytan övervakas.
   • Ojämnheter över längre sträckor korrigeras.