Xsite PRO Drilling för exakt borrning och optimerat arbetsflöde

Xsite PRO 3D Drilling är lättanvänd och full av smarta funktioner som gör ditt arbete enklare. Systemet gör arbetet både lättare och snabbare. Det intuitiva gränssnittet guidar dig till ett hål och du kan enkelt ställa in riktning och djup för borrningen. Systemets lättanvända funktioner gör att du även kan du dokumentera ditt arbete snabbt och smidigt. Du kan använda 3D-modeller från en designer eller skapa egna 3D-modeller med Xsite PRO 3D:s fältverktyg för borrning. Systemet kan även hantera traditionella ytmodeller i formaten IREDES, dfx och LandXML.

Dokumentation

Systemet lagrar borrade hål i linjeformat. De värden som sparas är start- och slutpunkt, djup, koordinater och lutning.

 

Enkel navigering

Systements automatiska funktioner, till exempel för att välja närmaste punkt, gör arbetet enklare och snabbare.

Skapa borrplaner

Operatören kan skapa en borrplan direkt i hytten via steg-för-steg-instruktioner. Använd befintliga data eller mata in informationen manuellt i systemet.

Importera borrplaner

Det är enkelt att arbeta med ytmodeller skapade av en designer. Systemet stödjer de öppna filformaten IREDES,dfx och xml.

Importera digitala terrängmodeller

Du kan arbeta med samma 3D-ytmodeller som används av andra maskiner på platsen. Systemet stödjer dfx och xml.

Flexibla vyer

Du kan växla visningsvy efter varje uppdrags behov. Att byta vy är enkelt tack vare systemets intuitiva gränssnitt.

Lätt att använda

Xsite PRO:s borrapplikation är utvecklad i samarbete med yrkesverksamma i branschen och är därför ändamålsenlig och lätt att använda.

Fjärrsupport

Alla mjukvaruuppdateringar kan göras på distans, via mobilnätet. Fjärrsupport låter dig felsöka och utföra underhåll direkt på arbetsplatsen, utan att du behöver vänta på servicepersonal.

KONTAKTA OSS

Vi på MOBA Sweden hjälper dig att skräddarsy det bästa systemet för just dina behov. Vill du bara veta lite mer om våra system, hyra för en kortare period eller kanske boka en demonstration på plats. Tveka inte att höra av dig.