Geomax Zenith 25 PRO Series gör arbetet med mätning, utsättning och kontroll mycket enklare och smartare.

Använd kartor från Google, Bing, OpenStreet med flera, som bas för mätning och utsättning och få all data samlad i en och samma vy. Kartorna kan sedan överlappas med WMS-data och GPS:en sparar kartelementen så att du kan arbeta vidare offline.

Enkel att använda

Med X-PAD Survey är du alltid uppkopplad och kan öppna, synka, importera, spara, dela och enkelt föra över alla typer av filer från kontoret till fältet, via Google Drive, Microsoft OneDrive och Dropbox m.fl. Alltså, inga e-mails med bifogade filer, inga anteckningar och inga särskilda förkunskaper. GPS:en kan skötas via valfri handenhet, till och med din Android smartphone, med kommandon som du redan är van vid. X-PAD Survey låter dig även integrera mätpunkters positioner med foton, anteckningar och röstnoteringar – information som är värdefull när designarbetet ska ta vid.

Bygg egna terrängmodeller

Den tillhörande volymmodulen låter dig skapa terrängmodeller med brytlinjer och gränser. Bygg så många modeller du vill och visa dem med konturlinjer och 2D- eller 3D-ytor. Utifrån modellerna kan du sedan välja volymberäkning för att t.ex. utröna en utgrävnings kubikmått. Du kan även importera modeller från DXF eller LandXML-filer och med hjälp av utsättningskommandot beräkna modellens höjd i förhållande till din aktuella placering, direkt på fältet.

Pålitlig GNSS-teknik

De handburna GPS:erna kombinerar optimal pålitlighet med den senaste GNSS-teknologin som klarar de tuffaste förutsättningarna. Med MOBA handburen GPS sparar du pengar, ökar produktiviteten och förbättrar prestanda.

Geomax Zenith 25 PRO Series

En tålig, modern och uppdaterad maskin som klarar användning även i extrema miljöer. Systemet är robust nog att tåla ett fall på 2 meter, samt komplett nedsänkning under vatten. (OBS! Beställningsvara).