HLC-4000 – tar vågsystem till en helt ny nivå

Vårt lättanvända vågsystem för hjullastare gör ditt arbete snabbare, mer effektivt och mer lönsamt. Systemet väger ditt material under lyftet och möjliggör ökad kontroll av dina materialföden. Med den senaste tekniken med en hög noggrannhet levererar HLC-4000 allt ifrån statistik, hög mätnoggrannheten till kostnadseffektivt arbete.

Klarar de svåraste förhållandena

Tack vare dom noggranna sensorerna som arbetar oavsett position av din maskin under vägning i utmanande miljöer. De är tillverkade för att tåla de mest utmanande förhållanden på arbetsplatsen och grustäkter, så som hög värme, kyla, vibrationer, vatten och damm.

 • 7 GRYMMA FÖRDELAR MED HLC-4000
  • Användarvänligt system
  • Cloudbaserad dataöverföring utav dina vågsedlar.
  • Skicka enkelt dina arbeten ifrån kontor till vågsystem på arbetsplatsen.
  • Fjärrsupport – direkt hjälper du behöver den.
  • Möjlighet att skriva ut dina vågsedlar direkt i maskinen.
  • Full statistik på utlastat material både i maskinen och på kontoret.
  • Högsta noggrannhet när det kommer till vägning.

Ny lösning för vågsystem

I den krävande miljön för vägbyggen, där kvalitet, kostnadskontroll och exakt användning av material är avgörande, står entreprenörer inför utmaningar som verkar nästan oöverstigliga utan rätt verktyg. HLC-4000 är lösningen till dessa utmaningar. Lasta rätt från början och slipp att ge bort värdefulla laster. Systemet väger ditt material under lyftet, vilket ökar säkerheten för både dig och dina medarbetare. Risken för överlast och att det inte lastas mer än den tillåtna viktgränsen minskar.

 

Informationen som sparas via hjullastarvågen kan skrivas ut vid varje vägning eller överföras till kontoret via USB eller molntjänst. Få full statistik på utlastat material både i maskinen och på kontoret.

Jobba enklare, snabbare och säkrare

Vårt vågsystem HLC-4000 är konstruerat för att möjliggöra effektiv och lönsam lastning under alla förhållanden. Med den senaste tekniken levererar HLC-4000 allt ifrån statistik, kostnadseffektivt arbete till hög mätnoggrannhet.

Skärmen erbjuder ett användarvänligt gränssnitt med mycket bra läsbarhet även i direkt solljus. Skärmen är testad i tuffa miljöer och väldigt tålig mot att få repor eller andra skador. I skärmen hittar du även visualisering av både målvärden och riktiga värden.

Effektivt arbete med molnbaserad dataöverföring som tar vägningen till nutid. Systemet väger även flera vägningar under samma lyft med en medelvärdesberäkning, vilket skapar väldigt hög noggrannhet.