Ta fram det bästa ur din bandschaktare med Xsite PRO 3D för bandschaktare

Undvik pappersritningar och manuella kontroller, arbeta utan onödiga avbrott med automationssystem för bandschaktare. All projektinformation och modeller visas för maskinisten i realtid i ett lättöverskådligt visuellt format.

  • Fördelar med Xsite PRO 2D maskinkontrollsystem för bandschaktare
    • Undvik att schakta fel. Du vet alltid hur mycket du ska schakta, vilket leder till minskade material- och transportkostnader.
    • Håll dig uppdaterad och alltid arbeta med de senaste modellerna. Designmodellerna kan automatiskt laddas upp i systemet med trådlös dataöverföring så att du kan koncentrera dig på ett produktivt arbete.
    • Kom snabbt igång med arbetsmomenten och öka produktiviteten. När jobbet görs ordentligt första gången sparas både tid och material.

Arbeta enkelt med automatik.

Med intelligenta funktioner, realtidsinformation och bästa kundsupport kommer Xsite PRO 3D göra ditt arbete enklare, snabbare och mer exakt. Systemet erbjuder ett lättanvänt användargränssnitt som är lätt att använda trots utan tidigare erfarenhet av maskinkontrollsystem. Systemet är designat för att göra maskinistens dagliga arbete enklare.

Med trådlös dataöverföring kan du alltid arbeta med de senaste modellerna med rätt information på rätt plats i realtid. Överför automatiskt data som samlats i med 3D-maskinstyrning tillbaka till kontoret så platschefer, mättekniker, projektledare och projektägare kan ta del av den.