Upplev Moba all-i-ett och få en bekvämare vardag.

Fullt Xsite PRO 3D 6.500:-/mån.

Nu släpper vi kampanjen MOBA allt-i-ett! Ni betalar 6.500:-/mån och får då ett nytt Xsite PRO 3D monterat och klart. Paketet gäller i 5 år och du får allt du behöver för ett enkelt och problemfritt ägande. 5 års garanti, årlig översyn, korrektionsdata, fri fjärrsupport och data-sim under hela perioden.

Xsite PRO 3D underlättar ditt arbete.

Xsite PRO 3D hjälper er att genomföra de mest komplicerade entreprenaderna. Med Xsite PRO 3D skapar du enkelt egna terrängmodeller och ritningar. Möjligheten att lagra flera profiler för olika arbetsuppgifter och ha dem tillgängliga i systemet sparar tid, bränsle och material. Vi har kostnadsfri support och våra tekniker är inte mer än ett samtal och en knapptryckning bort när ni är behov av hjälp. Xsite är enkelt att använda och handhavandet okomplicerat.

Vill ni veta mer? 

Vi hjälper dig att skräddarsy det bästa systemet för just dina behov. Vill du veta mer om vårt system eller boka en demonstration på plats tveka inte att höra av er. Vi har även möjlighet att sätta upp ett videomöte. Ni når oss annars på telefon 020- 20 30 25