Maximera prestanda och effektivitet med MOBA Swedens nya produkter för maskinstyrning

Vi på MOBA Sweden kan stolta presentera en rad spännande produktlanseringar som sätter en ny standard för prestanda, användarvänlighet och effektivitet. De tre nyheterna Xsite PRO Display 10”, en kompakt och kraftfull pekskärm, G3-sensorer med förbättrad noggrannhet och hastighet, och slutligen Xsite PAD MC8 ”, en uppdaterad version av den populära PAD MC7 displayen.

XSITE PRO 10”: Optimerad prestanda i en kompakt design

Xsite PRO 10” är en högupplöst 10-tums pekskärm som ger både bättre skärpa och synlighet. Oavsett om du arbetar i ljusa eller svaga förhållanden garanterar den nya PRO Skärmen optimal synlighet hela tiden. Den avancerade pekskärmstekniken möjliggör smidig användning, även med handskar eller våta händer. Med sin kompakta och eleganta design optimerar nya 10 tum PRO skärmen utrymmet, trots sin större skärmstorlek och utan att kompromissa med prestandan, vilket gör den till den perfekta blandningen av form och funktionalitet. 

G3-sensorer: Oslagbar noggrannhet och hastighet

G3-sensorerna representerar en betydande uppgradering i fråga om prestanda. De nya sensorerna levererar mätningar med extrem precision i hastigheter du aldrig tidigare sett, vilket möjliggör enastående noggrannhet och effektivitet. G3-sensorerna har också en ny design med ett elegant och modernt hölje som är konstruerat för att tåla krävande miljöer. 

Xsite PAD MC8″: En ny uppdaterad design

Xsite PAD MC8″ bygger vidare på framgången med den tidigare modellen och erbjuder en rad förbättringar som förbättrar användarupplevelsen. Med en uppdaterad design är Xsite PAD MC8” nu ännu smidigare med bästa möjliga användarvänlighet och intelligenta funktioner.

Vi är otroligt glada och stolta över att äntligen kunna presentera våra nya produkter. Vi är övertygade om att tillsammans med våra tre senaste tillskott, Xsite PRO Display 10”, G3-sensorer och Xsite PAD MC8”, tar vi maskinstyrning till nästa nivå.

Kontakta din lokala säljare idag eller ring oss på 020-20 30 25 om du vill veta mer!

Kika på hur vår utveckling har sett ut de från de senaste åren här.