Nicky Bäckstrand – microambassadör

Det är dags att presentera MOBA Swedens nästa microambassadör – Nicky Bäckstrand.

Nicky Bäckstrand är 32 år gammal och är bosatt i Valdemarsvik. Där bor han med sin fru och deras 3 barn. Nicky är en framåtriktad person med en stark vilja. Han är motiverad att alltid utvecklas och för att lära sig nya saker. 

Nicky har kör motocross sedan han var 3 år gammal och det ligger honom varmt om hjärtat. Sen har han även en stor fritidssyssla inom bilvård som han gillar att hålla på med. 

Nicky jobbar på M-linq Transport AB vilket är ett gräv och transportföretag. Han har jobbat på M-linq i 4 år, men intresset för gräv- och skogsmaskiner har funnits länge. Nicky är uppväxt med gräv- och skogsmaskiner på hans farfars gård och hans pappa hade ett skogsföretag med skördare och skotare, där han började jobba efter studenten. Därefter började han jobba som markgubbe, men gick över helt sen till grävmaskinist där han trivs bäst just nu. 

På M-linq kör Nicky grävmaskin där han gör som mest VA-arbeten, men har på senaste tiden börjat köra lite fjärrvärme. 

Nicky är inne på sitt andra år med Xsite PRO och MOBA Sweden. Han använder systemet till främst VA-arbeten, men finner det användbart i allting han gör. Oavsett om det är en modell eller bara kolla en höjd eller sätta ut punkter/ linjer så använder han systemet. 

Det viktigaste funktionerna i Xsite för Nicky är att gräva efter linjer som är höjdsatta – vilket de använder när de gräver för VA, samt att kunna göra enkla modeller, linjer och punkter själva. 

Nicky upplever Xsite PRO som ett system som är väldigt enkelt att förstå sig på, oavsett erfarenhet. Det är ett smidigt system att jobba med som alltid finns tillhands när man behöver gör något. Ett plus är MOBAs support av världsklass.

Nickys tips till den som planerar att köpa ett maskinkontrollsystem
  1. Prova innan ni köper
  2. Kolla hur supporten funkar
  3. Kolla med andra som kör med systemet ni är intresserade av

Följ Nicky Bäckstrand på instagram, där visar han upp sitt arbete, hur han använder sig utav sitt system från MOBA Sweden och hur lätt och roligt det är att köra med ett grävsystem. 

Instagram: @nickybackstrand

”Det känns väldigt roligt att vara ambassadör för MOBA Sweden. Jag har inte alls varit direkt aktiv på sociala medier förut, men jag brinner för Gps och dess utveckling så det är en ära att få vara ambassadör för ett märke jag starkt står upp för! Nu har jag fått blodad tand för sociala medier, så kul att många gillar och följer det jag gör på jobbet!”

Säger Nicky om att vara em utav MOBA Swedens microambassadörer.
Porträttfotografering åt MOBA. Fotograf Ristenstrand, Norrköping. www.ristenstrand.se
Porträttfotografering åt MOBA. Fotograf Ristenstrand, Norrköping. www.ristenstrand.se