Ny säljare mitt – välkommen Thomas Jernberg!

Vi kan med glädje presentera en ny medarbetare på MOBA Sweden. Vi välkomnar Thomas Jernberg som kommer vara säljare inom stockholmsområdet. Thomas är han som står i mitten av bilden.

Thomas Jernberg är född och uppvuxen i Färingsö, Stockholm där han fortfarande bor kvar. Thomas beskriver sig själv som en glad, ärlig och skojfrisk person som alltid vill hjälpa till. På fritiden har han hockey och roadracing som sina två stora intressen, men utöver det gillar han även att fixa hemma på tomten och umgås med familj såklart. Han är fortfarande aktiv inom roadracing, men hockeyn har fått tagit en paus. 

Tidigare har Thomas jobbat som både mättekniker och tekniker för biltvättar innan han blev säljare inom hydraulbranschen. Nu ska Thomas börja som säljare i stockholmsområdet för oss på MOBA Sweden, ett val som kom lite av en slump. Efter att ha sett vår annons kände han att det vore kul att både lära sig något nytt och att byta ut kontoret till att jobba ute på fält igen. Han bestämde sig för att söka efter att ha träffat två säljare på MOBA och kände då att det verkade som ett härligt företag med gemenskap och bra förutsättningar för att lära sig. 

På MOBA kommer Thomas bidra med många idéer, glatt humör och ett bra ansikte utåt för företaget. I hans roll som säljare beskriver han vikten av att vara lyhörd och tillgänglig. Att finnas, synas och agera där kunderna finns. 

”Det känns spännande att äntligen få dra i gång på MOBA. Främst att få lära sig något nytt, men också att få bli en i laget, känns som ett väldigt trevligt och roligt gäng!” 

Vi hälsar Thomas Jernberg välkommen till MOBA-gänget, vi är säkra på att du kommer göra ett toppenjobb! 

Kontaktuppgifter:
Thomas Jernberg
+46 (0)70-375 02 52
thomas.jernberg@mobasweden.com