Ny tekniker i syd – Josef Gustafsson

Då är vi återigen glada att få presentera ett nyförvärv hos oss på Moba Sweden och vi hälsar Josef Gustafsson varmt välkommen som tekniker i Syd.

Josef är uppväxt och bosatt i Horla beläget utanför Alingsås. Han arbetade senast som servicetekniker med skogs- och jordbruksmaskiner på Gunnars Maskiner.

Som person är Josef nyfiken och driven, samt är en mycket engagerad person. Han tycker också det är kul att lära känna nya människor och knyta nya band.Hans största intressen på fritiden är gården, jakt, fiske och det mesta med motorer. Under vintersäsongen besöker han gärna fjällen och åker skidor.

Vi är mycket glada över att ha Josef i gänget som har mycket god teknisk kompetens inom el, hydraulik och installation.

– Jag är förväntansfull över att få lära mig mer om Moba och deras produkter, det ska bli spännande att få komma ut och träffa både nya kunder och kollegor.Moba känns som en rolig arbetsgivare som ligger långt fram i utvecklingen med fokus på rätt saker. I min roll som tekniker är det viktigt att man är lyhörd, noggrann och intresserad av det man jobbar med. Som tekniker i fält är det också väldigt viktigt med den sociala biten då det blir många kundmöten, säger Josef Gustafsson.

Kontaktuppgifter:
Josef Gustafsson
josef.gustafsson@mobasweden.com
+46 70 375 01 09