Presentation Kevin Berglund

Nu växer vi på Moba Sweden även i norr! Det finns en stor efterfrågan på våra produkter och tjänster i de norra delarna av Sverige och för att möta den utveckling som Norrland står inför med bygg- och anläggningsetableringar rustar vi nu upp vår organisation ytterligare!

Vi välkomnar Kevin Berglund som tekniker och säljare i område norr. Kevin är bosatt utanför Skellefteå och kommer senast från Scanlaser/Leica där han jobbade i 6 år varav 3 år som servicetekniker och därefter som produktspecialist.

Han är född och uppvuxen på vitberget i centrala Skellefteå men bor numera 1 mil utanför Skellefteå i Kåge med sin sambo. Som person är han driven och noggrann och kommer att bidra med erfarenhet och stort kundfokus. Fritidsintressen är mycket kring fordon som snöskoter ,vattenskoter och båt men även en hel del golf.

– Jag valde Moba Sweden på grund av den familjära känslan som finns i företaget samt den otroliga servicen Moba har gentemot sina kunder. Det viktigaste utifrån min roll anser jag är att lyssna på kundens behov och därefter hitta en lösning på deras problem. Samt utbilda kunderna efter deras behov, säger Kevin.

– Jag är suppertaggad på att dra igång på Moba Sweden och bli en del av teamet och vara med i resan och expansionen som görs i detta företag, säger Kevin. 


Kontaktuppgifter: 
kevin.berglund@mobasweden.com
+46(0)70-375 77 08