Presentation Ola Sivertson

Vi växer så det knakar. Ytterligare ett nytt ansikte hos oss på Moba Sweden. Ola Sivertson börjar hos oss som tekniker för område syd. Ola är uppväxt i Småland, Asaryd och numera bosatt i Härlöv som ligger mellan Växjö och Alvesta. 

Ola har arbetat som lastbilsmekaniker och servicesäljare på Atteviks i Växjö i totalt 24 år därefter 3 år på Leica geosystems som servicetekniker och nu senast ca 3 år som fältmekaniker på ett större entreprenadföretag i Växjö. 

Fritidsintressen består av motorcyklar i alla dess former. Han kör själv enduro för motionen och en äldre engelsk Triumph chopper för att köpa glass. Han tycker även det är kul med ölbryggning och att vara med familjen som består av frugan och två barn. 


– Som person är jag lugn och gillar att lära mig nya saker. Jag valde Moba Sweden för att det är ett familjärt företag och som har samma värderingar som jag. Min roll blir att hjälpa kunderna med montage och felsökning. Jag vill alltid leverera proffsiga montage och snabb felsökning, säger Ola.  

– Jag är supertaggad att lära mig mer om Mobas produkter och vara med i utvecklingen av detta spännande företag, säger Ola. 

Kontakt:
Ola Sivertson
ola.sivertson@mobasweden.com
060-14 05 26