Strömvalls och Moba Sweden inleder flerårigt samarbete

Strömvalls och Moba Sweden har tecknat att 5-årigt exklusivt avtal avseende Xsite produktportfölj. 
-Vi är mycket glada över samarbetet och förtroendet att få leverera våra produkter och tjänster till Strömvalls. Vi ser fram emot ett utvecklande samarbete där vi kan växa tillsammans, säger Frank Johansson områdesansvarig sälj för Moba Sweden. 

BS Åkeri Bengt Strömvall AB (Strömvalls) grundades 1979 och utgår från Örebro. Strömvalls erbjuder helhetslösningar med maskintjänster, transporter, material, projektering och mättjänster. 1988 förvärvades den första grävmaskinen och verksamheten har utvecklats från ett renodlat åkeri till ett maskinentreprenadföretag med drygt 50 anställda. VD och största delägare är Bengt Strömvall.


Varför föll valet på Moba Sweden? 

– Vi valde Moba Sweden då det är ett familjärt bolag med duktiga medarbetare och levererar ett maskinkontrollsystem som är smidigt och lättanvänt. Vi får en bra molntjänst i form av Xsite Manage som dessutom är kostnadsfri för både oss och våra beställare. Sedan tillkommer inga kostnader för mjukvaruuppdateringar och fri datakommunikation, säger Bengt Strömvall VD Strömvalls. 

– Vi uppskattar Mobas stöldskyddstänk med möjlighet att låsa och stänga ned 3D-mjukvaran vid ev stöld. Tallrikarna är integrerade på masterna vilket minskar stöldrisken men framför allt gör att våra maskinister slipper gå upp på maskinen varje morgon och kväll för att plocka på och av utrustning med stor risk för fallskador, säger Bengt.