Välkommen Julia!

Då hälsar vi vårt senaste tillskott Julia Appleby Stridh välkommen till Moba Sweden. Julia börjar som marknadsassisten och utgår från huvudkontoret i Timrå. Julia är varmt välkommen till gänget och vi låter henne få presentera sig själv nedan. 

Julia Appleby Stridh heter jag och jag är 21 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Timrå, Sörberge där jag också fortfarande bor. Jag har precis påbörjat mina studier på Mittuniversitetet i Sundsvall på programmet Kommunikation och PR. Innan dess har jag jobbat inom skola som fritidslärare i nästan 3 år, ett jobb som var väldigt givande och som jag har lärt mig otroligt mycket av, men jag kände att det var dags att testa på något nytt och Kommunikation och PR tycker jag själv passar mig som handen i handsken. 

Jag som person är en väldig glad och social tjej. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj. Lika mycket som jag uppskattar utflykter med mina vänner uppskattar jag en hemmakväll i soffan med min lillasyster. Jag är en person som gillar när det händer saker och har ofta saker planerade, att sitta still är ingenting för mig!
Jag skulle också säga att jag är relativt sportintresserad. Jag har själv spelat fotboll i Timrå och var aktiv i 10 år men har nu lagt skorna på hyllan. Sen tycker jag om att kolla på hockey både på plats i arenan och hemma i soffan. 

När jag fick höra att Moba Sweden sökte en marknadsassistent kändes valet självklart. Inte bara det att det är en otrolig möjlighet för mig att jag får jobba med just det jag studerar till utan också för att det är ett sådant härligt gäng på MOBA så det kommer bli enkelt att trivas här. 
I min roll som marknadsassistent kommer jag att hjälpa till i det kommunikativa arbetet på företaget, exempelvis att publicera innehåll i våra sociala medier. Som marknadsassistent är det viktigaste för mig att vara nära till hands och att vara en person som är där och kan underlätta i arbetet på den kommunikativa sidan.  

Det ska bli väldigt lärorikt men inte minst spännande och roligt att dra i gång arbetet på MOBA. Känslan på kontoret är väldigt familjär och därför vet jag att jag kommer trivas. Nu ser jag fram emot framtiden här och det känns skönt att äntligen få dra i gång!