Välkommen Niklas Dahl – säljare syd

Återigen är vi glada att kunna presentera ytterligare ett tillskott till MOBA-gänget! Vi hälsar Niklas Dahl välkommen. Niklas står längst till höger på bilden. 

Niklas är född och uppvuxen på en gård på landet utanför Marieholm som ligger i mitten av Skåne. Idag bor han på en gård i Eket som ligger i Örkelljunga kommun. Niklas beskriver sig själv som en glad, positiv och framåtsträvande kille som tycker om utmaningar. ”Det andra kan, det kan jag lära mig” är ledord som han lever efter.

På fritiden tycker Niklas om att umgås med sin familj som består av hans två barn och hans sambo. Utöver det gillar han att ta hand om alla djur på gården och syssla med gårdens hobby som är jordbruk. Om Niklas får tid över tycker han även om att ägna sig till jakt. 

Niklas berättar att han vill jobba med ett jobb där han kan stå rakryggad över den produkt han säljer, därför föll valet på MOBA Sweden. Han har tidigare erfarenheter som maskinist och kört maskin med GPS styrning, vilket han kommer ha nytta av i sitt arbete då han vet vikten av bra service samt kunskap av vad kunden vill ha. Tidigare har Niklas varit egenföretagare sedan 18 års ålder. Han drev ett eget entreprenadföretag, ett åkeri och även andra diverse tjänster inom Lantbrukssektorn. 

Vi hälsar Niklas varmt välkommen till MOBA gänget. Vi hoppas du kommer trivas hos oss!

Kontaktuppgifter:
Niklas Dahl
+46 (0)70-375 00 81
niklas.dahl@mobasweden.com