Vi satsar i norr!

Vi på Moba Sweden är inne i en mycket expansiv period och gör nu en etablering i norra Sverige.

– Vi ska finnas där våra kunder finns. Och det finns en stor efterfrågan på våra produkter och tjänster i de norra delarna av Sverige så detta är en logisk och naturlig satsning, säger Moba Swedens vd Patrik Wallgren.

– Det finns en stor marknad i Norrland, men det kräver närvaro för att kunna konkurrera om uppdragen. Vi har nu påbörjat en rekrytering av medarbetare som vill vara med att driva vår etablering och vi planerar att ha ett kontor färdigt/ på plats i Skellefteå innan årets slut.


VILL DU VARA MED OCH DRIVA VÅR UTVECKLING I NORR?

Nu söker vi två stycken tekniker, två stycken säljare och en områdesansvarig som vill vara med och driva vår etablering i norra Sverige med utgångspunkt från Skellefteå. Vill du vara med i ett expansivt företag och arbeta med marknadsledande teknik. Sök då någon av våra tjänster nedan.

OM MOBA SWEDEN
Med snart 50 års erfarenhet och ett gediget kunnande inom automationsteknik är MOBA ett etablerat namn inom maskinstyrning världen över. Vi på Moba Sweden erbjuder våra kunder system för smartare maskinstyrning med utgångspunkt från användarna, de som vet vad som är viktigast. Med marknadsledande teknik och support i världsklass hjälper vi våra kunder att göra arbetet enklare, effektivare, tryggare och mer precist. MOBA har växt till en global aktör inom maskinstyrning med bland annat det marknadsledande utjämningssystemet MOBA-matic II och det nyskapande maskinstyrningssystemet PAVE-IR. I Sverige är vi mest kända för grävsystemet Xsite PRO som är det mest kompletta systemet på marknaden. Vi brinner för utveckling av nya teknologier och lösningar och strävar alltid efter att hålla högsta kreativa nivå på innovationsprojekt inom maskinstyrning. MOBA har fler är 100 ingenjörer som arbetar globalt med att utveckla och ta fram nya idéer, produkter och teknologier. Utvecklingsarbetet sker på koncernens tillverkningsanläggningar och på fältet där våra produkter används.

 

SERVICETEKNIKER

DINA ARBETSUPPGIFTER
Gillar du att ta ett stort eget ansvar? Vill du jobba med marknadens mest kompletta maskinstyrningssystem? Vi erbjuder en tjänst där du kommer att vara ansvarig för installation, service och support av våra maskinstyrningssystem. Som Servicetekniker utför du arbete inom många tekniska områden, reser till olika kunder för att ge service och installera Moba Swedens utrustning.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är ansvarsfull, gillar ett högt tempo och har god problemlösningsförmåga. Du har intresse för maskinstyrning och att skapa mervärde för kunderna. Som servicetekniker bör du trivas att ta eget ansvar och samtidigt se utvecklingsmöjligheter utifrån teamet. Du behöver god förståelse för teknisk information och B-körkort är ett krav. Du skall även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift samt ha förståelse för engelska i tal och skrift.

 

SÄLJARE

DINA ARBETSUPPGIFTER:
Är du en driven säljare med ett brinnande intresse för försäljning & kundservice? Vi erbjuder en tjänst där du med ett intresse för maskinstyrning och teknik kommer att ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med kunden i fokus. Som en del av Moba Sweden ger vi dig möjligheter att utvecklas med den senaste tekniken och där vi ger kunden möjlighet till de bästa helhetslösningarna. I rollen som säljare kontaktar du nya och befintliga kunder för att guida dem genom våra produkter och tjänster. Vi sätter stort värde i kundnöjdhet och i din roll är det viktigt att kunna bemöta kunder och skapa affärskontakter med högsta möjliga kundnöjdhet.

DIN PROFIL:
Vi söker dig som är driven och tar initiativ till affärer. Du är alltid på tårna för att driva försäljning och vårdar de långsiktiga relationerna. Som säljare är du förtroendeingivande, social och ordningsam. Vi förutsätter att du har ett högt driv, är passionerad för ditt arbete och har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du tar egna initiativ och är självständig, men ser också möjligheter utifrån teamets perspektiv. Brinnande intresse för att göra affärer och B-körkort är ett krav.

 

OMRÅDESANSVARIG

DINA ARBETSUPPGIFTER:
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med försäljning kombinerat med operativt ansvar. Du arbetar aktivt med att samordna teknik och sälj och arbetar med egen försäljning till 70%. Som områdesansvarig har du det övergripande ansvaret för uppföljning av mål för område Norr samt att tillgodose säljare och teknikers behov av trygghet, kontinuitet och samordning. Som områdesansvarig ingår du i en ledningsgrupp med andra områdesansvariga och rapporterar kontinuerligt till denna. I din roll som Områdesansvarig ansvarar för områdets kunder och personal genom att aktivt arbeta med kund- och personalnöjdhet samt relevant uppföljning av verksamheten inom område Norr för att utveckla verksamheten. Du behöver vara bekväm med att kontakta nya kunder men även bearbetning av befintliga kunder då du i din roll är med och bidrar till området och verksamhetens utveckling.

DIN PROFIL:
Moba Sweden söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap, administrativt arbete och har god teknisk förståelse. Du är driven och tar initiativ till affärer. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med människor, att ta ansvar och att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och ett välmående team. Vidare behöver du känna dig bekväm med att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt. Du tycker om när det händer mycket och din vilja att utvecklas samt din nyfikenhet hjälper dig framåt. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning men inget krav.

 

ÄR DU RÄTT PERSON?
Skicka din ansökan till marknad@mobasweden.com märk med den tjänst du söker. Intervjuer och urval kommer att göras löpande. Vid frågor om tjänsterna ring Patrik Wallgren, +46 (0)73 375 00 97. Vi avser att hantera rekryteringen på egen hand och vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller rekryteringssäljare.