VI SÖKER EN SÄLJARE TILL MOBA MED PLACERINGSORT SKÅNE & STOCKHOLM

Moba Sweden växer och det är ingen slump! Med målsättningen att ständigt vara en ledande global aktör inom maskinsyrning, strävar Moba efter att utveckla nya teknologier och lösningar samt ge service och support i världsklass för våra kunder. 

Då förfrågan av Mobas produkter och tjänster ökar söker vi en driven och kundfokuserad säljare som vill vara med i vår expansiva resa.

Vi använder T.O.R partner som stöd i denna rekrytering. 


OM MOBA 

Moba Sweden ingår i koncernen Moba Automation som grundades 1972 och har växt till en global aktör inom maskinstyrning. I Sverige är Moba främst kända för vårat maskinkontrollsystem Xsite PRO som effektiviserar arbetet för bland annat grävmaskinister och entreprenörer. Moba erbjuder kunderna användarvänliga system med marknadsledande teknik och support i världsklass. Detta genom att hjälpa kunderna att göra arbetet enklare, effektivare, tryggare och mer precist. 

Moba har fler är 100 ingenjörer som arbetar globalt med att utveckla och ta fram nya idéer, produkter och teknologier. Huvudkontoret i Sverige ligger i Timrå men Moba Sweden finns även stationerade i Skellefteå, Stockholm, Örebro, Göteborg och Skåne.


OM TJÄNSTEN SOM SÄLJARE 

Rollen som säljare passar dig som har ett brinnande intresse för försäljning och kundservice där du alltid eftersträvar förstklassig service. 

Vi söker dig som har intresse för maskinstyrning och teknik och vill ha ett ansvarfullt och omväxlande arbete med kunden i fokus. Som en del av Moba kommer du att få möjlighet till att utvecklas yrkesmässigt och kunna ge kunder möjlighet till de bästa helhetslösningarna. 

Vi förutsätter att du drivs av kundnära relationer och att bygga långsiktiga samarbeten, då ditt huvudsakliga ansvarområde är att upprätthålla relationen till befintliga kunder samt skapa nya affärer. Du bör även eftersträva att leverera hög kvalitet där din målsättning är att hitta effektiva och innovativa lösningar för kunden, och på ett pedagogiskt sätt kunna guida kunder i Mobas produkter och tjänster. 

Vi söker dig som trivs bäst att arbeta med frihet under ansvar och har förmågan att planera din egen arbetsvecka. Det förekommer resor i arbetet. På Moba passar du in om du är en lagspelare, har lätt för att samarbeta med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du behöver ha en god förmåga att kunna kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift, samt inneha B-körkort. I denna tjänst kommer vi att lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper.


VAD ERBJUDER MOBA? 

På Moba kommer du att ingå i ett trivsamt och öppet arbetsklimat där du omges av hjälpsamma kollegor. Då Mobas maskinkontrollssystem ständigt utvecklas kommer du att få möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling. På Moba tillämpas individuell lönesättning och samtliga anställda har bland annat privat sjukvårdsförsäkring, årligt friskvårdbidrag och 30 dagars semester per år. 

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom T.O.R Partner och att du anställs direkt hos Moba Sweden. Frågor om tjänsten besvaras av T.O.R Partner.

Varmt välkommen med din ansökan!
Klicka HÄR för att komma till ansökan.


START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLACERINGSORT: Skåne (Kontoret ligger i Eslöv, med möjlighet att utgå hemifrån)

URVAL: Sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag. 

ANSVARIG REKRYTERARE:  Emma Hallin, emma@torpartner.se