Vi söker servicetekniker med placering norrort Stockholm!

Vi fortsätter och växer! Vi på Moba Sweden söker nu en servicetekniker med placering norrort Stockholm. Har du intresse för teknik och maskinstyrning och har förståelse för att skapa mervärde för dina kunder så kommer du att trivas. Vill du vara med i ett expansivt företag och arbeta med marknadsledande teknik sök då tjänsten som servicetekniker hos oss.

 

SERVICETEKNIKER

DINA ARBETSUPPGIFTER
Gillar du att ta ett stort eget ansvar? Vi erbjuder en tjänst där du kommer att vara ansvarig för installation, service och support av våra system. Som Servicetekniker utför du arbete inom många tekniska områden, reser till olika kunder för att ge service och installera Moba Swedens utrustning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Installation, flytt och modifiering av utrustning
  • Diagnostisering och felsökning av utrustning
  • Service och reparation av system och utrustning
  • Kalibrering av system


DIN PROFIL

Vi söker dig som är ansvarsfull gillar ett högt tempo och har god problemlösningsförmåga. Du har intresse för maskinstyrning och att skapa mervärde för kund. Som servicetekniker bör du trivas att ta eget ansvar men samtidigt se utvecklingsmöjligheter utifrån teamet. Du behöver god förståelse för teknisk information och B-körkort är ett krav. Du skall även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift samt ha förståelse för engelska i tal och skrift. I tjänsten ingår resor. Vi har kontor i Knivsta och i Timrå (huvudkontor).

ÄR DU RÄTT PERSON?
Skicka din ansökan till marknad@mobasweden.com märk med servicetekniker. Sista ansökningsdag 31 maj. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.


Vi på Moba Sweden erbjuder våra kunder maskinstyrning. Med marknadsledande teknik och support i världsklass hjälper vi våra kunder att göra arbetet enklare, effektivare, tryggare och mer precist. Med 50 års branscherfarenhet har koncernen MOBA växt till en global aktör inom maskinstyrning med bland annat det marknadsledande utjämningssystemet MOBA-matic II och det nyskapande maskinstyrningssystemet PAVE-IR. I Sverige är vi mest kända för grävsystemet Xsite PRO som är det mest kompletta systemet på marknaden. Vi brinner för utveckling av nya teknologier och lösningar och strävar alltid efter att hålla högsta kreativa nivå på innovationsprojekt inom maskinstyrning.