VI SÖKER SERVICETEKNIKER & SÄLJARE


ÄR DU DEN VI SÖKER? 

Vill du vara med i ett expansivt företag och arbeta med marknadsledande teknik sök då någon av våra tjänster nedan.

OM MOBA SWEDEN
Vi på Moba Sweden erbjuder våra kunder system för smartare maskinstyrning med utgångspunkt från användarna, de som vet vad som är viktigast. Med marknadsledande teknik och support i världsklass hjälper vi våra kunder att göra arbetet enklare, effektivare, tryggare och mer precis.MOBA har växt till en global aktör inom maskinstyrning med bland annat det marknadsledande utjämningssystemet MOBA-matic II och det nyskapande maskinstyrningssystemet PAVE-IR. I Sverige är vi mest kända för grävsystemet Xsite PRO som är det mest kompletta systemet på marknaden. Vi är det smarta valet inom maskinstyrning. Vi finns nära våra kunder på fem orter i Sverige. Samarbetet mellan MOBA Sweden och vårt huvudkontor i Limburg and der Lahn samt koncernens dotterbolag i Europa, Asien, Nord- och Sydamerika kombinerat med löpande återkoppling från lokala kunder gör att vi alltid har nya perspektiv för utveckling. Vi brinner för utveckling av nya teknologier och lösningar och strävar alltid efter att hålla högsta kreativa nivå på innovationsprojekt inom maskinstyrning. MOBA har fler är 100 ingenjörer som arbetar globalt med att utveckla och ta fram nya idéer, produkter och teknologier. Utvecklingsarbetet sker på koncernens tillverkningsanläggningar och på fältet där våra produkter används.

SERVICETEKNIKER

DINA ARBETSUPPGIFTER
Gillar du att ta ett stort eget ansvar? Vill du jobba med marknadens smartaste maskinstyrnings system? Vi erbjuder en tjänst där du kommer att vara ansvarig för installation, service och support av våra maskinstyrningssystem. Som Servicetekniker utför du arbete inom många tekniska områden, reser till olika kunder för att ge service och installera Moba Swedens utrustning.

DIN PROFIL
Vi söker dig som är ansvarsfull gillar ett högt tempo och har god problemlösningsförmåga. Du har intresse för maskinstyrning och att skapa mervärde för kund. Som servicetekniker bör du trivas att ta eget ansvar men samtidigt se utvecklingsmöjligheter utifrån teamet. Du behöver god förståelse för teknisk information och B-körkort är ett krav.Du skall även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift samt ha förståelse för engelska i tal och skrift.

SÄLJARE

DINA ARBETSUPPGIFTER:
Är du en driven säljare med ett brinnande intresse för försäljning & kundservice? Vi erbjuder en tjänst där du med ett intresse för maskinstyrning och teknik kommer att ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med kunden i fokus. Som en del av Moba mobile automation erbjuder vi dig möjligheter att utvecklas med den senaste tekniken och där vi ger kunden möjlighet till de bästa helhetslösningarna.I rollen som säljare kontaktar du nya och befintliga kunder för att guida dem genom våra produkter och tjänster. Vi sätter stort värde i kundnöjdhet och i din roll är det viktigt att kunna bemöta kunder och skapa affärskontakter med högsta möjliga kundnöjdhet.

DIN PROFIL:
Vi söker dig som är driven och tar initiativ till affärer. Du är alltid på tårna för att driva försäljning och vårdar de långsiktiga relationerna. Som säljare är du förtroendeingivande, social och ordningsam.Vi förutsätter att du har ett högt driv, är passionerad för ditt arbete och har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du tar egna initiativ och är självständig, men ser också möjligheter utifrån teamets perspektiv. Brinnande intresse för att göra affärer och B-körkort är ett krav.

ÄR DU RÄTT PERSON?
Skicka din ansökan till marknad@mobasweden.com märk med den tjänst du söker. Intervjuer och urval kommer att göras löpande. Placering av båda tjänster utifrån dialog med utgångspunkt Södra Sverige. Vid frågor om tjänsterna ring Patrik Wallgren, +46 (0)73 375 00 97