Vi söker supporttekniker

Vi på MOBA Sweden expanderar och söker supporttekniker i hela Sverige. 

Nu letar vi nya personer till vårt lagbygge och söker supporttekniker i hela Sverige. Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs med eget ansvar? Är du intresserad av att arbeta med marknadens mest kompletta maskinkontrollsystem? Vi på MOBA Sweden erbjuder en spännande tjänst där du får möjligheten att vara ansvarig för installation, service och support av våra innovativa maskinkontrollsystem. Som supporttekniker kommer du att hantera en bredd av tekniska uppgifter och utföra arbete på olika platser, då du besöker olika kunder för service och installationer.

ARBETSBESKRIVNING

 Vi söker dig som är ansvarsfull, trivs i ett högt tempo och är skicklig på att lösa problem. Du bör vara intresserad av maskinkontrollsystem och sträva efter att skapa mervärde för våra kunder. Som supporttekniker förväntas du ta eget ansvar, samtidigt som du är öppen för utvecklingsmöjligheter tillsammans med ditt team. Du ska ha god teknisk förståelse och inneha ett B-körkort. Du bör också kunna kommunicera flytande på svenska i både tal och skrift, samt ha god förståelse för engelska i både tal och skrift.

OM MOBA SWEDEN 

MOBA Sweden ingår i koncernen MOBA Automation som grundades 1972. Vi på MOBA Sweden erbjuder våra kunder användarvänliga maskinkontrollsystem med marknadsledande teknik och support i världsklass, vilket hjälper våra kunder att göra arbetet enklare, effektivare och tryggare. Vårt huvudkontor i Sverige ligger i Timrå och vi verkar även från Skellefteå, Stockholm, Örebro, Göteborg och Skåne.

KVALIFIKATIONER 

  • God teknisk förståelse och problemlösningsförmåga. 
  • Kunna arbeta under eget ansvar. 
  • Inneha B-körkort. 
  • Flytande svenska i både tal och skrift, god förståelse för engelska, tal och skrift. 

ANSÖK

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Patrik Wallgren, VD MOBA Sweden. patrik.wallgren@mobasweden.com. 

Sista dag för ansökan är den 14:e augusti. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, men på grund av semestertider så kommer återkoppling på din ansökan ske med start vecka 34 . Vid frågor och funderingar rörande tjänsten kontakta Patrik Wallgren, 073-375 00 97.

Vi bedriver denna rekrytering själva och önskar att inte bli kontaktade av rekrytering- och bemanningsföretag.