VI SÖKER TEKNIKER TILL MOBA MED PLACERING I SKÅNE & STOCKHOLM

Moba Sweden växer och det är ingen slump! Med målsättningen att ständigt vara en ledande global aktör inom maskinsyrning, strävar Moba efter att utveckla nya teknologier och lösningar samt ge service och support i världsklass för våra kunder. 

Då förfrågan av Mobas produkter och tjänster ökar, söker vi drivna och lösningsfokuserade tekniker som vill vara med i vår expansiva resa. Vi använder T.O.R partner som stöd i denna rekrytering.


OM MOBA 

Moba Sweden ingår i koncernen Moba Automation som grundades 1972 och har växt till en global aktör inom maskinstyrning. I Sverige är Moba främst kända för vårat maskinkontrollsystem Xsite PRO som effektiviserar arbetet för bland annat grävmaskinister och entreprenörer. Moba erbjuder kunderna användarvänliga system med marknadsledande teknik och en support i världsklass. Detta genom att hjälpa kunderna att göra arbetet enklare, effektivare, tryggare och mer precist. 

Moba har fler är 100 ingenjörer som arbetar globalt med att utveckla och ta fram nya idéer, produkter och teknologier. Huvudkontoret i Sverige ligger i Timrå men Moba Sweden finns även stationerade i Skellefteå, Stockholm, Örebro, Göteborg och Skåne.


OM TJÄNSTEN SOM TEKNIKER 

Rollen som tekniker passar dig som har ett brinnande intresse för maskinstyrning och teknisk information. Vidare bör du vara lösningsfokuserad, alltid eftersträva förstklassig service för kunderna. Du bör ha en god social förmåga att lyssna in kundernas behov och se möjligheter till affärer.

Som tekniker utför du arbete inom många tekniska områden, reser till kunder för att ge service, installera utrustning samt ge support av maskinkontrollssystem. 


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVARSOMRÅDEN:

  • Installation, flytt och modifiering av utrustning 
  • Diagnostisering och felsökning av utrustning 
  • Service och reparation av system och utrustning 

Vi söker dig som trivs bäst att arbeta med frihet under ansvar och har förmåga att planera din egen arbetsvecka. Du kommer att resa i tjänsten som tekniker på Moba.

Det är även viktigt att du drivs av kundnära relationer och att bygga upp långsiktiga samarbeten. Vi förutsätter även att du är en lagspelare, har lätt för att samarbeta med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du eftersträvar att leverera hög kvalitet där din målsättning är att hitta effektiva och innovativa lösningar för kunden. Du behöver ha god förmåga att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift och hantera engelska i tal, samt inneha B-körkort. I denna tjänst kommer vi att lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper. 


VAD ERBJUDER MOBA? 

På Moba kommer du att ingå i ett trivsamt och öppet arbetsklimat där du omges av hjälpsamma kollegor. Då Mobas maskinkontrollssytem ständigt utvecklas kommer du att få möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling. På Moba tillämpas individuell lönesättning och samtliga anställda har bland annat privat sjukvårdsförsäkring, årligt friskvårdbidrag och 30 dagars semester per år. 

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom T.O.R Partner och att du anställs direkt hos Moba Sweden. Frågor om tjänsten besvaras av T.O.R Partner.

Varmt välkommen med din ansökan!
Klicka HÄR för att komma till ansökan.


START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLACERINGSORT: Skåne & Stockholm

URVAL: Sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag. 

ANSVARIG REKRYTERARE:  Emelie Sjöberg, emelie@torpartner.se