Vi stödjer Team Rynkeby!


Team Rynkeby är ett europeiskt välgörenhetscykellag som cyklar till Paris varje år för att samla in pengar till barn med kritiska sjukdomar och deras familjer.

Team Rynkeby grundades 2002, då 11 motionscyklister knutna till den danska juiceproducenten Rynkeby Foods A/S bestämde sig för att cykla till Paris för att se slutet på Tour de France.

Deltagarna i historiens allra första Team Rynkeby-lag samlade en vinst på 38 000 DKK som donerades till barncanceravdelningen på Odense Universitetssjukhus och så föddes en tradition.

Team Rynkeby består idag av 2 400 motionscyklister och 550 servicedeltagare fördelade på 64 lokala lag i 9 länder. Team Rynkeby har i 20 år samlat in drygt 75,4 miljoner euro till barn med kritiska sjukdomar.

– Våra samarbeten betyder mycket för oss. Därför arbetar vi på Moba Sweden med sponsring som känns relevant och gör skillnad varav vi valt att stötta Team Rynkeby och kampen för allvarligt sjuka barn. Vi på Moba Sweden vill ge lite mer tillbaka och bidra till det samhälle vi verkar i och vi är stolt över att vara guldpartner till Team Rynkeby, säger Patrik Wallgren, VD Moba Sweden.

Läs mer om Team Rynkeby på: https://www.team-rynkeby.se