Viktor Karlsson förstärker i område mitt!

Det är med glädje som vi presenterar ytterligare ett tillskott till MOBA-gänget! Välkommen säger vi till Viktor Karlsson som hoppar in som rollen Supporttekniker.

Viktor är född och uppvuxen i Hägersten, södra Stockholm, men bor idag i Örsundsbro. Här bor han med sin fru, två barn och en massa djur. Tidigare har Viktor haft en karriär som fordonsmekaniker, besiktningstekniker, hissmontör och till och med drivit eget företag som grävmaskinist, fastighetsskötare och bilmekaniker. Hans senaste roll var på TMHSE där han servade och reparerade truckar. Men nu tar han klivet in i en ny och spännande fas i sin karriär – hos Moba Sweden. 

På fritiden ägnar han sig gärna åt djur och natur. Han har ett stort motorintresse och älskar bilar och MC. Att röra på sig och hålla sig aktiv är också något han värdesätter högt.

Viktor beskrivs som en glad och positiv person som trivs med att ha många bollar i luften. Han brinner för att få andra att må bra och ser alltid till att göra sitt bästa, oavsett förutsättningar. Att kombinera detta med sin passion för grävmaskiner och skruvande gjorde valet av Moba Sweden självklart. 

”Jag har alltid haft en fascination för grävmaskiner, och jag gillar att skruva och göra kunder nöjda.”

På Moba Sweden ser Viktor fram emot att bidra till en positiv arbetsmiljö med hög servicenivå. Han vill använda sin gedigna erfarenhet och lyhördhet för att lyssna, vara ödmjuk och stötta sina kollegor.

Viktor är full av entusiasm inför sin nya roll hos Moba Sweden. Han ser fram emot att lära sig nya saker och att utvecklas i en ny miljö.

”Det känns väldigt kul och spännande att äntligen få dra igång med Moba!”

Viktor Karlsson är ett välkommet tillskott till Moba Sweden. Med sin positiva inställning, gedigna erfarenhet och passion för sitt arbete kommer han garanterat att göra stor skillnad.