Är du vår nästa Supporttekniker?

Vi på MOBA Sweden söker nu en supporttekniker i Stockholmsområdet. Du kommer vara en viktig del av vårt team att leverera teknik och support i världsklass.

Trivs du under eget ansvar och är bra på att ta egna initiativ? Är du intresserad av att arbeta med marknadens mest kompletta maskinkontrollsystem? På MOBA Sweden erbjuder vi nu en spännande tjänst där du får chansen att vara ansvarig för installation, service och support av våra innovativa maskinkontrollsystem. Som supporttekniker kommer du att hantera en mängd olika tekniska uppgifter och utföra arbete på olika platser när du besöker olika kunder för service och installationer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en supporttekniker i Stockholmsområdet som är ansvarsfull, trivs i ett högt tempo och är skicklig på att lösa problem. Du bör vara intresserad av maskinkontrollsystem och sträva efter att skapa mervärde för våra kunder. Som supporttekniker förväntas du ta eget ansvar, samtidigt som du är öppen för utvecklingsmöjligheter tillsammans med ditt team. Du ska ha god teknisk förståelse och inneha ett B-körkort. Du bör också kunna kommunicera flytande på svenska i både tal och skrift, samt ha god förståelse för engelska i både tal och skrift.

Om MOBA Sweden

Moba Sweden ingår i koncernen Moba Automation som grundades 1972. Vi på Moba Sweden erbjuder våra kunder användarvänliga maskinkontrollsystem med marknadsledande teknik och support i världsklass, vilket hjälper våra kunder att göra arbetet enklare, effektivare och tryggare. Vårt huvudkontor i Sverige ligger i Timrå och vi verkar även från Skellefteå, Stockholm, Örebro, Göteborg och Skåne.

Kvalifikationer
  • Kunna arbeta under eget ansvar.
  • God teknisk förståelse och problemlösningsförmåga.
  • Inneha B-körkort. 
  • Flytande svenska i både tal och skrift, god förståelse för engelska, tal och skrift.

ANSÖK

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Carl Pålsson, Teknikchef MOBA Sweden carl.palsson@mobasweden.com

Intervjuer och urval kommer att ske löpandes. Vid frågor och funderingar rörande tjänsten ring Carl Pålsson +46 (0)60-14 05 09.

Företagsnamn: MOBA Sweden

Position: Supporttekniker

– Med omgående tillträdelse.

– Heltid.

Plats: Stockholmsområdet.