Förändring och förberedelse inför framtiden!

Under torsdag natt sker en mindre systemuppdatering för vårt admin-verkty som påverkar vår hantering av kopplingen mot Xsite PRO. Förändringen medför att ni numera inte kommer att se ert GR-nummer. Numret finns kvar hos oss, men är för er inte synligt på samma sätt. GR-numret ersätts med ett så kallt DBSN-nummer, detta nummer blir det nummer ni anger vid fjärrsupport. Behöver ni få tag på ert GR-nummer så hjälper vi er med detta.

Till användare av Novanger så kommer detta implementeras i vår nya molntjänst, Xsite Manage. Efter uppdateringen kommer inte längre Novanger att stödjas och tjänsten kommer så småningom att avbrytas. För aktiva Novanger-användare som behöver access till tjänsten omgående så kontaktar ni support på support@mobasweden.com uppge då att ni vill ha tillgång till så hjälper vi er igång. Vi har skickat ut ett separat mail till de användare vi har mailadress till.

Denna uppdatering är ett steg i ledet inför den kommande större uppdateringen som vi vet att ni är många som ser fram emot. Vi är lika ivriga och förväntansfulla som er men givetvis mån om att ha testat och säkerställt alla delar för att ni ska få den bästa tänkbara användarupplevelsen som möjligt.

Med vänliga hälsningar,
Moba Sweden