HLC-4000 – en ny lösning för vågsystem

Vi på MOBA Sweden lanserar vårt nya system HLC-4000, ett system för hjullastare som tar vågsystem till en helt ny nivå.

I den krävande miljön för vägbyggen, där kvalitet, kostnadskontroll och exakt användning av material är avgörande, står entreprenörer inför utmaningar som verkar nästan oöverstigliga utan rätt verktyg. Det är då vårt HLC-4000 trivs som bäst. Ett tillförlitligt och lätthanterligt system utformat för att klara även de mest utmanande arbetsplatserna med svåra förhållanden som hög värme, kyla, vibrationer, vatten och damm.

Jobba enklare, snabbare och säkrare

Systemet erbjuder innovativa funktioner för att arbetsprocessen ska få ökad kvalitet och effektivitet. Med den senaste tekniken med hög noggrannhet levererar HLC-4000 allt ifrån statistik, hög mätnoggrannhet till kostnadseffektivt arbete. Under lyftet väger systemet ditt material vilket ger ökad kontroll av dina materialflöden. Du lastar även rätt från början och slipper ge bort värdefulla laster, risken för överlast och att det inte lastas mer än den tillåtna viktgränsen minskar vilket resulterar i ökad säkerhet för både dig och dina medarbetare. 

Informationen som sparas via hjullastarvågen kan skrivas ut vid varje vägning eller överföras till kontoret via USB eller molntjänst. Med HLC-4000 får du full statistik på utlastat material både i maskinen och på kontoret.

Ett system att lita på

Tack vare de noggranna sensorerna som arbetar oavsett position av din maskin under vägning i utmanande miljöer. Med hjälp av höjd, vinkel och lutningssensorer kompenseras hela tiden vägningen för bäst resultat. Vårt vågsystem är konstruerat för att möjliggöra effektiv och lönsam lastning under alla förhållanden. Du får även molnbaserad dataöverföring som tar vägningen till nutid. 

HLC-4000 är vårt nya system som tar vågsystem till en helt ny nivå.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Tel nr: 020 – 20 30 25

MOBA Sweden – vi ger mer