John Johansson – microambassadör

Som MOBA Swedens nästa microambassadör presenterar vi John Johansson.

John Johansson är 33 år gammal och bor i Rävlanda, en ort utanför Göteborg. Där bor han tillsammans med sin fru och deras två barn. John är en glad och driven kille som också är väldigt strukturerad – han gillar att ha ordning omkring sig berättar han. Han beskriver även sig själv som en problemlösare som tar tag i de saker som finns framför honom.

John har sedan 2017 arbetat på Göteborgs Trädgård och Schakt AB, ett företag som startades år 2007 i Göteborg. Företaget har idag 13 grävmaskiner som är utrustade med MOBA Swedens maskinkontrollsystem. Företagets främsta arbeten är mot kunder inom anläggningsbranschen. Innan John blev grävmaskinist på GTS AB har han arbetat inom bygg och anläggningsbranschen i 10 år och innan dess inom jord och skogsbruk.

Idag har John kört med MOBA Xsite PRO i tre års tid, ett system som han använder kontinuerligt under hans arbetsdag. Exempel på användningsområden är när han gör finplanering, schakt, utsättning, inmätning och när han gör egna modeller. Då systemet är användarvänligt och lätt att lära sig gör det arbetet både roligt och lätt. John upplever många fördelar med Xsite PRO och de viktigaste funktionerna för honom är att man enkelt kan lagra profiler och modeller som man sedan kan ta fram snabbt när det behövs. Det är snabb support, smidig filöverföring med molntjänsten och det är lätt för utsättaren/ mätaren att kunna följa arbetet och lägga in egna modeller eller ändringar. John gillar också funktionen att enkelt kunna skapa egna egna modeller med både höjd och plan. På så sätt kan han ligga före anläggare och förbereda flera ytor samtidigt, vilket undviker oanade överraskningar under arbetets gång.

John berättar att tack vare Xsite och deras funktioner sparar dom tid, bränsle och material. Det är ett system som skapar goda förutsättningar för alla inom arbetet både på bygg och anläggning, så som inmätning, lagring av punkter, utsättning, precisionen och effektivitet. Xsite möjliggör samarbetet mellan maskinist och mätare, vilket gör det väldigt smidigt att arbeta sida vid sida. Fördelarna med Xsite är att det är användarvänligt, lätt och tillgängligt. Supporten, priset, fria uppdateringar och molntjänsten gör att det blir marknadens mest kompletta system.

På John Johanssons sociala medier får ni följa hans inspirerande vardag och hur han jobbar med sitt Xsite från MOBA Sweden, följ honom där.

Instagram: @excavator_warrior

Tik Tok: @excavator_warrior

”Det känns fantastiskt att ha blivit utvald till att representera MOBA Sweden. Då mitt arbete även är min hobby är jag tacksam för att varje dag få göra det jag älskar. Det är roligt att ha fått möjlighet till detta samarbete.”

Säger John Johansson om att få vara en utav MOBA Swedens microambassadörer.