Linus Öberg förstärker MOBA-gänget!

Vi är otroligt glada att kunna berätta att vi förstärker vårt team. Vi välkomnar Linus Öberg som förra veckan startade sin tjänst som supporttekniker på MOBA Sweden!

Linus Öberg är 21 år, född år 2002 i Bergeforsen och för nuvarande bosatt i Sundsvall, Johannedahl. Med två års erfarenhet som industriell mekaniker, arbetade han det senaste året på Ortviken, inhyrd av SCA. Där var hans huvudsakliga syssla att serva och reparera pumpar och motorer.

Linus beskriver sig själv som en lugn person, men samtidigt full av energi. Han älskar att ta på sig nya utmaningar, ju svårare det är, desto roligare tycker han att det är. På fritiden tycker han om att spela padel och åka skoter. Han har även ett stort intresse för att meka med bilar.

Valet att börja jobba på MOBA föll naturligt för honom. Han hörde att vi sökte en tekniker, och såg det som en spännande ny utmaning och ett steg framåt i hans liv. Efter hans första intervju var han övertygad om att han ville börja på MOBA, med en känsla om ett bra företag och trevliga kollegor.

På MOBA kommer Linus att bidra med sin fortsatta noggrannhet i varje uppgift han utför, samt sin energi och positiva inställning. Han anser att det är viktigt att vara punktlig och noggrann i alla arbetsuppgifter, och att ha en god relation med företagets kunder.

Han ser verkligen fram emot att börja på MOBA och bli en del av MOBA-gänget.

”Känslan nu när jag äntligen får dra igång med Moba är bara positivt de ska bli riktigt roligt att komma igång och bli en del i MOBA-familjen.”

Vi är väldigt glada att presentera Linus som ny supporttekniker på MOBA Sweden och hälsar honom varmt välkommen till oss!