Presentation Calle Pålsson!

Då har vi glädjen att välkomna Carl ”Calle” Pålsson till oss på Moba Sweden. Calle kommer att axla rollen som områdesansvarig för teknik och utgår från Bollebygd mellan Göteborg och Borås.  Calle har arbetat på Leica med eftermarknad sedan 2014, senast i rollen som fältservicechef för Södra Sverige. Han har även tidigare arbetat som maskinförare inom Räddningstjänsten i många år.

Som person är han ordningsam och noggrann. Gillar att förbättra och utveckla. Samt att finnas till och hjälpa människor.  Fritidsintressen är allt med snö. Tillverka, schakta ut och preparera för att sedan åka på den är något som han verkligen för och det blir således många ideella timmar i slalombacken i Bollebygd. Ideellt arbete och att hjälpa människor att få glädje i livet ligger honom varmt om hjärtat. Den snöfria delen av året ser han som en transportsträcka till nästa vinter och då grillar han gärna eller vistas i skog och mark.

 – Jag valde Moba för att jag tycker att det är en familjär och härlig stämning på företaget med en vilja att ständigt förbättras för att kunna hitta lösningar för kunderna. Det känns väldigt bra att vara en del av Moba Sweden och jag hoppas kunna bidra med den erfarenhet som jag samlat på mig genom åren i branschen men samtidigt även lära mig och utvecklas själv, säger Calle.  

– I rollen som Områdesansvarig för teknik är det viktigt att vara lyhörd och prestigelös. Att utveckla vår service och support med hjälp av arbetskamrater och kunder ser jag som viktigt för att hänga med i den snabba teknikutvecklingen. Känslan nu när jag drar igång här på Moba är mycket bra! Det skall bli riktigt kul att vara med på Mobas resa framöver, säger Calle.

För er som vill komma kontakt med Calle når ni honom på:
carl.palsson@mobasweden.com 
060-14 05 09