Presentation Mattias Schill

Varför sluta nu, vi fortsätter helt enkelt att presentera vårt nästa nyförvärv! Varmt välkommen Mattias Schill som börjar som säljare för område mitt. Mattias är född i Västerås men uppvuxen och bosatt i Uppsala. Han kommer att ansvara för vår bearbetning i Stockholmsområdet och givetvis ta hand om våra befintliga kunder.  

Mattias kommer senast från Tools Sverige där han jobbade i 3 år som butiksansvarig och innesäljare. Tidigare erfarenhet som säljare från Hilti, Milwakuee och Metabo. Som person är han positiv och försöker alltid att se det positiva i alla lägen. Han är tekniskt intresserad och tycker att det är kul att tillsammans med kunden hitta en lösning som passar perfekt för kundens behov.

-Jag blev rekommenderad av en släkting att söka jobbet på Moba Sweden och det känns spännande och utmanande då jag kommer från en annan bransch. Moba Sweden är ett företag som har ett driv och vilja att vara mer än sina konkurrenter, vilket är fantastiskt. Jag hoppas att kunna överträffa våra kunder förväntningar, säger Mattias. 

– Jag kommer att öka Moba Swedens närvaro i Stockholmsområdet och bidra med ett positivt driv och humor i företaget, säger Mattias. 

Kontaktuppgifter:
Mattias Schill
mattias.schill@mobasweden.com
+46 (0)70-375 57 85