Välkommen Jonas Jidevåg

Vi välkomnar vårt senast tillskott Jonas Jidevåg till Moba Sweden.

Jonas är född 41 år och är uppväxt och bor i Lysekil. Jonas kommer att arbeta som säljare i södra Sverige och kommer senast från Cramo. Innan dess arbetade han inom bygg-och båtbranschen. Båtar och maskiner är också hans stora intressen.

– Som person är jag nyfiken och jag tycker det är roligt att träffa nya personer. Jag tycker att Moba Sweden är ett företag som tänker och lyssnar på kunderna och det tycker jag är viktigt och något som jag tar med mig i min roll som säljare. Nu har jag jobbat i ett par veckor och det är spännande och roligt att höra så mycket positivt om Moba när jag träffar kunder. Jag ser fram emot att träffa nya kunder och få hjälpa dom utifrån den erfarenhet jag har.

Kontaktuppgifter Jonas:
Jonas Jidevåg
jonas.jidevag@mobasweden.com
070-231 49 84