Välkommen Mattias Forsell – Tech-support

Vi kan med glädje presentera en ny kollega här på MOBA Sweden – välkommen Mattias Forsell!

Mattias hoppar in på tech-support. Läs mer om honom nedan.

Mattias är född och uppvuxen i Fagervik, Timrå, och för närvarande är han bosatt i Timrå. Med en gedigen arbetsbakgrund inom teknik- och IT support, har han arbetat som kundtjänstmedarbetare på flera olika arbetsplatser.

Valet föll på MOBA Sweden då han tyckte arbetsplatsen kändes bra, vilket sedan förstärktes efter en intervju och den fortsatta positiva kontakten med Calle. Att lämna hans dåvarande arbetsplats, där han arbetat de senaste 13 åren, kändes som ett enkelt val när han såg potentialen här.

Som person beskrivs han sig ofta som en lugn person som inte stressar upp sig i onödan och oberörd. Ett gott skratt är även alltid nära till hands för honom. På fritiden är sport ett stort intresse för honom. han följer ivrigt ishockey, fotboll, amerikansk fotboll, rugby och egentligen allt som har med sport att göra. För närvarande utövar han ingen sport förutom discgolf, men jag har planer på att ta grönt kort i golf under den kommande sommaren.

Jag hoppas kunna bidra till Moba Sweden genom att sprida glädje och att driva supporten framåt för att nå våra gemensamma mål. För mig är det viktigt att vara lyhörd, tålmodig, nyfiken och kunna förklara komplicerade tekniska detaljer på ett enkelt sätt.

“Känslan är otroligt bra, nu har jag varit här ett tag och trivs som fisken i vattnet. Alla medarbetare har varit otroligt välkomnande och gjort att man känt sig som hemma direkt och då man ej kommit från branschen har ingen fråga varit för dum att ställa.”

Mattias Forsell

TECH-SUPPORT

mattias.forsell@mobasweden.com

020-20 30 25

Varmt välkommen Mattias! Vi hoppas du kommer trivas hos oss.