VI SÖKER SÄLJARE OCH TEKNIKER I NORR

Vi på Moba Sweden söker säljare och tekniker i norr som vill driva vår expansion i området. Vill du vara med i ett expansivt företag och arbeta med marknadsledande teknik sök då någon av våra tjänster nedan.

Vi ser gärna att ni är tekniskt intresserande och det är meriterande om ni arbetat inom anläggningsbranschen. Placering i område norr. Ni utgår från ert hem och rapporterar löpande till huvudkontoret i Timrå.

 

OM MOBA SWEDEN
Vi på Moba Sweden erbjuder våra kunder maskinstyrning. Med marknadsledande teknik och support i världsklass hjälper vi våra kunder att göra arbetet enklare, effektivare, tryggare och mer precist. Med mer än 40 års branscherfarenhet har koncernen MOBA växt till en global aktör inom maskinstyrning med bland annat det marknadsledande utjämningssystemet MOBA-matic II och det nyskapande maskinstyrningssystemet PAVE-IR. I Sverige är vi mest kända för grävsystemet Xsite PRO som är det mest kompletta systemet på marknaden. Vi brinner för utveckling av nya teknologier och lösningar och strävar alltid efter att hålla högsta kreativa nivå på innovationsprojekt inom maskinstyrning.

 

SERVICETEKNIKER

DINA ARBETSUPPGIFTER
Gillar du att ta ett stort eget ansvar? Vi erbjuder en tjänst där du kommer att vara ansvarig för installation, service och support av våra system i område norr. Som Servicetekniker utför du arbete inom många tekniska områden, reser till olika kunder för att ge service och installera Moba Swedens utrustning.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är ansvarsfull gillar ett högt tempo och har god problemlösningsförmåga. Du har intresse för maskinstyrning och att skapa mervärde för kund. Som servicetekniker bör du trivas att ta eget ansvar men samtidigt se utvecklingsmöjligheter utifrån teamet. Du behöver god förståelse för teknisk information och B-körkort är ett krav. Du skall även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift samt ha förståelse för engelska i tal och skrift.

 

SÄLJARE

DINA ARBETSUPPGIFTER:
Du är en driven säljare med ett brinnande intresse för försäljning & kundservice? Vi erbjuder en tjänst där du med ett intresse för maskinstyrning och teknik kommer att ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med kunden i fokus. Som en del av Moba mobile automation erbjuder vi dig möjligheter att utvecklas med den senaste tekniken och där vi ger kunden möjlighet till de bästa helhetslösningarna. I rollen som säljare kontaktar du nya och befintliga kunder för att guida dem genom våra produkter och tjänster. Vi sätter stort värde i kundnöjdhet och i din roll är det viktigt att kunna bemöta kunder och skapa affärskontakter med högsta möjliga kundnöjdhet.

DIN PROFIL
:
Vi söker dig som är driven och tar initiativ till affärer. Du är alltid på tårna för att driva försäljning och vårdar de långsiktiga relationerna. Som säljare är du förtroendeingivande, social och ordningsam. Vi förutsätter att du har ett högt driv, är passionerad för ditt arbete och har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du tar egna initiativ och är självständig, men ser också möjligheter utifrån teamets perspektiv. Brinnande intresse för att göra affärer och B-körkort är ett krav.

ÄR DU RÄTT PERSON?
Skicka din ansökan till marknad@mobasweden.com märk med den tjänst du söker.