Vi söker Supporttekniker!

Är du vår nya supporttekniker?

Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs med eget ansvar? Är du intresserad av att arbeta med marknadens mest kompletta maskinkontrollsystem? Vi på MOBA Sweden erbjuder en spännande tjänst där du får möjligheten att vara ansvarig för installation, service och support av våra innovativa maskinkontrollsystem. Som supporttekniker kommer du att hantera en bredd av tekniska uppgifter och utföra arbete på olika platser, då du besöker olika kunder för service och installationer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en supporttekniker för ett vikariat med möjlighet till förlängning. Tjänsten kommer att utgå från Sundsvall, men det finns möjlighet även från Hudiksvall, Söderhamn och omnejd. Vi söker dig som är ansvarsfull, trivs i ett högt tempo och är skicklig på att lösa problem. Du bör vara intresserad av maskinkontrollsystem och sträva efter att skapa mervärde för våra kunder. Som supporttekniker förväntas du ta eget ansvar, samtidigt som du är öppen för utvecklingsmöjligheter tillsammans med ditt team. Du ska ha god teknisk förståelse och inneha ett B-körkort. Du bör också kunna kommunicera flytande på svenska i både tal och skrift, samt ha god förståelse för engelska i både tal och skrift.

Om MOBA Sweden

Moba Sweden ingår i koncernen Moba Automation som grundades 1972. Vi på Moba Sweden erbjuder våra kunder användarvänliga maskinkontrollsystem med marknadsledande teknik och support i världsklass, vilket hjälper våra kunder att göra arbetet enklare, effektivare och tryggare. Vårt huvudkontor i Sverige ligger i Timrå och vi verkar även från Skellefteå, Stockholm, Örebro, Göteborg och Skåne.

Kvalifikationer
  • Kunna arbeta under eget ansvar.
  • God teknisk förståelse och problemlösningsförmåga.
  • Inneha B-körkort.
  • Flytande svenska i både tal och skrift, god förståelse för engelska, tal och skrift.

ANSÖK

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Carl Pålsson, Teknikchef MOBA Sweden carl.palsson@mobasweden.com

Intervjuer och urval kommer att ske löpandes. Vid frågor och funderingar rörande tjänsten ring Carl Pålsson +46 (0)60-14 05 09.

Företagsnamn: MOBA Sweden

Position: Supporttekniker (Vikariat)

– Omgående tillträde och med avslutning den 31 augusti 2024, med stor möjlighet till förlängning.

– Heltid.

Plats: Sundsvall med möjlighet för sökande från Hudiksvall, Söderhamn och omnejd.