VI SÖKER SUPPORTTEKNIKER

Nu fortsätter vi och växer! Under fjolåret anställde vi tio personer och öppnade kontor i Örebro. I mars utökade vi verksamheten till Skellefteå. Nu letar vi fler tillskott till vårt härliga gäng för Värmland och Närke.

Vill du vara med i ett expansivt företag och arbeta med marknadsledande teknik? Sök då tjänsten som Supporttekniker hos oss på Moba Sweden AB. 

OM MOBA SWEDEN

Moba Sweden ingår i koncernen Moba Automation som grundades 1972. I Sverige är vi främst kända för vårt maskinkontrollsystem Xsite PRO som effektiviserar arbetet för bland annat grävmaskinister och entreprenörer. Genom en skärm i hytten där maskinisten sitter och kör så ser de exakt hur djupt de behöver gräva, eller fylla upp. Vi monterar sensorer på maskinen som i sin tur är kopplade mot satelliter som gör att maskinisten vet exakt vart maskinen befinner sig i position till riktningen.  

Vi på Moba Sweden erbjuder våra kunder användarvänliga system med marknadsledande teknik och support i världsklass, vilket hjälper vi våra kunder att göra arbetet enklare, effektivare och tryggare. MOBA har växt till en global aktör inom maskinstyrning med bland annat det marknadsledande utjämningssystemet MOBA-matic II och det nyskapande maskinstyrningssystemet PAVE-IR. Vi brinner för utveckling av nya teknologier och lösningar och strävar alltid efter att hålla högsta kreativa nivå på våra innovationsprojekt. MOBA har fler är 100 ingenjörer som arbetar globalt med att utveckla och ta fram nya idéer, produkter och teknologier. Vårt huvudkontor i Sverige ligger i Timrå och vi verkar även från Skellefteå, Stockholm, Örebro, Göteborg och Skåne. Vi är i en expansiv fas med stor förfrågan på våra produkter och tjänster. 

SUPPORTTEKNIKER

Gillar du att ta ett stort eget ansvar? Vill du jobba med marknadens mest kompletta maskinkontrollsystem? Vi erbjuder en tjänst där du kommer att vara ansvarig för installation, service och support av våra maskinkontrollsystem. Som supporttekniker utför du arbete inom många tekniska områden, reser till olika kunder för service och installationer. 

DIN PROFIL

Vi söker dig som är ansvarsfull gillar ett högt tempo och har god problemlösningsförmåga. Du har intresse för maskinkontrollsystem och att skapa mervärde för kund. Som supporttekniker bör du trivas att ta eget ansvar men samtidigt se utvecklingsmöjligheter utifrån teamet. Du behöver god förståelse för teknisk information och B-körkort är ett krav. Du skall även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift samt ha förståelse för engelska i tal och skrift.

ÄR DU RÄTT PERSON?

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till carl.palsson@mobasweden.com 
Intervjuer och urval kommer att göras löpande. Vid frågor ring Carl Pålsson 060-14 05 09